Universal and adjustable

Gugaribas universeel speedholster

Artikelnummer: GB95069900
Artikel 1 van 17
€ 209,00 € 199,00 (inclusief btw)

Snelheid, veiligheid en veelzijdigheid. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de GUGA RIBAS speedholsters voor IPSC, NPSA, ACTIONSHOOTING en alle andere actieve schietsportdisciplines  (Snelle en Veilige Holsters - One For All*).                      Het holster is gemaakt van de beste materialen en is compact, volledig instelbaar en universeel,  alle* pistolen die op de markt beschikbaar zijn passen in dit holster. Buiten het feit dat ze universeel zijn en afstelbaar voor elk pistool heeft hij ook een geavanceerd actief/passief veiligheids locking systeem.

Het sluitsysteem van de Guga ribas holsters werd ontworpen om de sporter te voorzien van veiligheid en prestaties, vooral tijdens de competitie. Het systeem bestaat uit een reeks bilaterale sloten met een actieve en passieve lock. Het passieve slot werkt op een vooraf instelbare spanning en word geactiveerd wanneer het pistool in het holster word gestoken en word gedeactiveerd bij het trekken van het pistool, zonder enige beperkingen of handelingen.

Het actieve lock kan handmatig worden bediend om het wapen veilig te dragen als met niet aan de competitie deelneemt, zodat het wapen er nooit uitgetikt kan worden.

Het holster is een samensmelting van snelheid, kwaliteit, veiligheid en de voordelen van het reeds bereikte in het vorige model met de toevoeging van universaliteit en een nieuw materiaal. Het holster is volledig ontwikkeld en gefabriceerd door de IPSC schutter Augusto ( Guga ) Ribas in Brazilie en Ernie Hill in Amerika en heeft zich al meerdere jaren bewezen op internationale wedstrijden.

Het Guga ribas holster is geschikt voor alle  pistolen* op de markt en is leverbaar voor zowel rechts- als linkshandige schutters, Ribas en Hill zijn er trots op om te zeggen dat ze het beste universele holster op de markt bezitten.   

Gugaribas heeft het aluminium voor polymeer genaamd ixef PARA vervangen, deze verbinding is opvallend sterk en stijf, maar nog steeds superlicht. Het is waterafstotend, bestand tegen temperaturen en voorkomt krassen op uw wapen.

Het holster word geleverd met een duidelijke beschrijving voorzien van foto's om het holster passend te maken voor uw wapen.

Het grote voordeel van dit holster is dat als u een ander wapen koopt, u nooit* meer een ander holster hoeft te kopen, want dan past u het holster gewoon weer aan op uw nieuwe wapen. U hoeft dus geen nieuwe delen aan te schaffen KOSTENBESPAREND DUS !!

Ook geschikt voor de asymetrische trekkerbeugels van bv HK, Sig en Walther.

Het holster is voorzien van een heel makkelijk demontagesysteem, waarmee je met 1 draaiknop heel simpel het gehele holster uit de houder kunt halen. Dit heeft als voordeel dat je de riem niet hoeft af te doen, maar je kunt er ook heel simpel een ander holster inklikken voor een ander wapen. Dit heeft als voordeel dat als je meerdere disiplines schiet op 1 dag, je snel van holster en wapen kunt wisselen, zonder steeds meerdere riemen mee te hoeven nemen. Ook weer kostenbesparend dus.

Vermeld a.u.b. in de opmerkingen welk merk en type pistool u heeft.

                                     Guga Ribas The new standard !!   Gugaribas ipsc holster

Hier ziet u in 3D hoe het holster afgesteld word, het is echt heel simpel, zeker met dit filmpje erbij.

* Alle pistolen passen in het holster, mits er geen lasers, lampen of andere grote attributen aan de onderzijde van het wapen gemonteerd zijn.  Sommige wapens zijn minder geschikt, neem bij twijfel contact met ons op.

 

NOTE !! The GugaRibas hangers are NOT designed for the DAA Linx belt !! 
so if you want to mount it on that belt, it's fully on your own risk. 

© 2014 - 2024 Dutch Shooting Supply | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel