Sorteer op
Sorteer op

Trainingen

 

Niet elke schutter kan zichzelf goed voorbereiden op de Ipsc basiscursus of kan net niet goed genoeg trainen om net dat stapje hoger te komen.

Dat kan komen doordat het niet mogelijk is op hun club, maar kan ook doordat er geen goede begeleiding is.

Ik ben in 1994 begonnen met de schietsport als hobby schutter wie alleen maar 1x per 2 weken een avondje op een kaart ging schieten.Na 7 jaar ben ik er een aantal jaar mee gestopt, omdat ik de lol niet meer had in het stilstaand schieten op een kaart.

In 2011 heb ik de draad weer opgepakt en ben lid geworden op een club waar ook dynamisch geschoten werd, dat beviel mij wel en al snel ging ik meedoen aan actionshooting wedstrijden met revolver.

Ik ben daar een aantal jaren als 2e of 3e van Nederland in geëindigd in de competitie en besloot om het ook eens met pistool te gaan proberen in groot- en klein kaliber. Regelmatig heb ik hiermee wedstrijden gewonnen en competitiewinnaar geworden.

Ook deed ik mee aan de Dutch Bianchicup en ( nog steeds ) aan de European Steelchallenge, waar ik nu al 2 jaar op rij Europees kampioen geworden ben in Open Pistool en Open Klein Kaliber pistool met het team en 3e overall individueel.

Ik train elke week 1 a 2 keer met een aantal Nederlandse topschutters, waarvan er een paar meervoudig Nederlands kampioen zijn geweest of nog steeds zijn.

In deze tijd leerde ik de sport IPSC schieten kennen, welke je hier in Nederland mag beoefenen als je de NPSA basiscursus hebt gedaan en met goed gevolg examen hebt afgelegd en daarna ook nog eens 3 wedstrijden zonder noemenswaardige fouten doorgekomen bent.

NPSA Basiscursus

Ik heb zelf de IPSC basiscursus gedaan in Augustus 2015 en ben al snel daarna buitenlandse wedstrijden gaan schieten ( dat mag nadat je 3 wedstrijden met goed resultaat hebt doorstaan in Nederland )

Mijn eerste buitenlandse wedstrijd was een Level 3 in Gustrow Duitsland, waar ik meteen de 4e plaats veroverde.Inmiddels heb ik al in vele landen geschoten, waaronder Brazilië, Frankrijk, Servië, Duitsland, België en Spanje.

Ik heb door de jaren heen erg veel geleerd door met de juiste schutters de juiste dingen te trainen, want kijken wie het snelste een stage kan schieten wil niet zeggen dat je daar iets van leert.

Regelmatig geef ik zelf ( alleen of met een andere topschutter ) een training aan een groepje beginnende IPSC schutters ter voorbereiding op de IPSC basiscursus en examen, maar ook aan ervaren schutters die een beetje vast zijn blijven zitten in hun training en dus niet hoger op komen.

                                                                                                                                     ipsc training

Wil jij dat ook of wil je een stapje verder en begeleiding van mij, of bij een grotere groep ( Max 10 ), met 2 trainers om wat puntjes op de i te zetten of sta jij op de wachtlijst om de IPSC basiscursus te gaan doen, maar weet je niet wat je moet trainen ?

Stuur me dan een mail me op info@dutchshootingsupply.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Sportieve groet,

Richard van der Wel

 

Kijk op de volgende pagina's om te kijken wat er voor jouw mogelijk is.

 

 

© 2014 - 2022 Dutch Shooting Supply | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel